A fesztiválszezon kedvence: a virágkorona (1. rész)

Manapság rengeteg területen hódít a vintage stílus, nemcsak az általunk érintett lakberendezésben vagy esküvőszervezésben, hanem többek között az öltözködésben is.

Mi is imádjuk a nyári fesztiválokat, ahol aztán tényleg semmi nem szab gátat a kreativitásnak saját stílusunk tekintetében. A vintage alapja a virágmotívum, ez pedig egyre inkább megjelenik az öltözködésben is, így mi is be tudtunk szállni ebbe a csodás fesztiváldivatba, amely a virágkoronák körül forog. Készítettünk néhány varázslatos darabot a szezonra, kizárólag elsőosztályú selyemből. Modelljeinken mutatjuk be, milyen stílusosak is lehetünk egy ilyen fejdíszben, és hogy mennyire fel tudja dobni az egyszerűbb szereléseket is. Tudjuk, hogy ezek a díszek már évek óta népszerűek a bulizók körében, de ezek et a minőségi, általunk készített, személyre szabott darabokat lehetetlen egy lapon említeni a tömeggyártott, csak alapjaiban hasonló termékekkel. Ezeket a koronákat viselve joggal érezheti magát minden lány a fesztivál királynőjének! 

Szeretettel várjuk a megrendeléseket, színben, méretben, formában rengetegféleképpen tudjuk őket variálni, úgyhogy szívesen fogadjuk és teljesítjük az egyedi elképzeléseiteket is! Rendelésfelvétel: vintagedekoracio@gmail.com.

Árak: (mivel minden darab személyre szabottan készül, változó) 1500 Ft-tól 3900 Ft-ig.

És most következzen a csodás fotósorozat első felvonása:

 

 

 

 

Modellek: Karanyic Alexa, Bencze Mercédesz, Szilágyi Rebeka