Ajándékötlet tanárbúcsúztatóra

Egyedi ajándék a gyerekektől, amely garantáltan kitűnik a vázák és dísztárgyak tömegéből!

Lassan itt a tanév vége, amely a gyeekeknek csupa örömet jelent, a szülőknek azonban kicsit több szervezést. Az egyik fontos elintéznivaló ilyenkor a tanár, orsztályfőnök ajándéka. Igazán kreatív ajándékötlet mutatunk most, amelyet tanár még biztosan nem kapott. 

Ezt az eredetileg képtartót a webáruházból választottam. Ahogy mindig mondom, csakmert a nagymamám állva vasalt, én még ülve vasalok - nem kell minden dolgot feltétlenül rendeltetésszerűen használni. 

Az ajándékhoz való eszközök: mérőszalaggal megmutatva a méreteket. A kis üvegeket gyógyszerész ismerőstől szereztem, és erre kötök madzagot akasztónak. 

 

A kis faszívek szintén a webáruházból vannak. Ezeket hozzákötözzük a kis üvegekhez, a szívekre pedig személyes üzenetet, esetleg az osztály tagjainak neveit írhatjuk. 

Az üvegekbe pedig díszítésként virágot helyezhetünk, majd utolsó lépésként az elkészült kis szíves üvegeket az itt található facsipesszel a képkeretre tűzzük, és ha ügyesek vagyunk, egy kedves üdvözlőkártyának is marad hely. Voilá, kész az igazán egyedi és nem mellesleg gyönyörű ajándék!

A mutatós ajándék könnyen megalkotható otthon is, de természetesen mi is vállaljuk az elkészítését, a részletekért keressetek minket a vintagedekoracio@gmail.com címen!