A legaranyosabb ballagási ajándékok óvodások számára

A ballagás már egészen pici korban kezdődik, hiszen az iskola előtt álló óvodások is ünnepélyes keretek között hagyják el az örök játék és móka helyszínét. Jutalmazzuk meg őket, hiszen ez az első mérföldkő életükben - mutatunk néhány ajándékot, amely biztosan boldoggá teszi a kicsiket!

Virág tölcsérben

Idei nagy kedvencünk a tölcsérbe összekészített virágcsokor, amely mutatós és játékos ajándék. Bemutatjuk, hogyan készül, de a saját tapasztalok alapján javasoljuk, inkább bízzátok ránk :)

Első lépésben szükség lesz kis falemezkékre, gyöngyre, illetve jelen esetben mi bagoly figurát választottunk hozzá.

A bagoly mint a tudás szimbóluma talán óvodában még nem annyira helytálló, de a dísz nagyon aranyos, szeretik a gyerekek. A kulcsa az egyedi csokornak a tölcsér, amelybe hortenziát rendeztünk el. A végén kis szalagot is tűztünk​ rá, és az előbb emíltett Ballagásodra feliratú lemezzel és a gyöngyökkel dekoráltuk. 

Egy szép virágcsokor mindig nagyszerű ajándék, de egy kisgyerek nem feltétlenül értékeli. Aki biztosra szeretne menni, annak ajánlunk egy nagyon klassz összeállítást, ezt pedig a teljesen ehető csokor: az ostyából készült tölcsérbe a virágok helyett pillecukrot teszünk. Hogy tetszik? :)

Vagy pedig a két változat kombinációja, amikor a tölcsért elhagyjuk és klasszikus szalag adja a csokor alapját, de a cukor megmarad. 

 

Cicás kaspó

Másik kedvencünk a cicás kaspó, amely nemcsak hogy szép ajándék, de maradandó is, nagyszerű dísze lesz a gyerekszobának a későbbiekben. A virág neve, amelyet a képen használtunk kampanula, a kép pedig régebben készült, ezért itt Édes Otthon felirat található benne, de ezt tudjuk helyettesíteni Te Napod szlogennel - vagy akár anélkül is elvihető, hiszen jól mutat a virággal magában. 

Az ajándékok természetesn más alkalomra is elkészíthetők, csupán vidámságuk miatt aktualizáltuk most óvodás ballagásra. A hozzávalók megtalálhatók a webshopban, de a szigetvári üzletünkben rendelésre mindegyiket szíves örömest elkészítjük. A tölcséres virág helyben kész, a cicás kaspó elkészítése azonban minimum egy napot vesz igénybe, a rendeléskor ezt érdemes figyelembe venni. Reméljük, tetszenek ötleteink! :)

Rendelést személyesen az üzletünkben is intézhettek, de emailben is szeretettel várunk minden kérést: vintagedekoracio@gmail.com